Henric Rehné

IT-tjänster från Dalarna sen 2008

Dalarna är mångfald. Rikt på kultur, skön natur och kraftfulla företag. Att leva och arbeta här, i en miljö fri från storstadens stress och jäkt, skapar lugn, relevans och förnuftiga arbetssätt – något som genomsyrar allt vi gör.

RM Konsult & Idéutveckling AB grundades 2008 med ambitionen att hjälpa företag och organisationer i området kring södra Dalarna med sina IT-satsningar. Under åren har företaget växt och utvecklats, och i takt med att fler och fler lokala företag söker upp oss så efterfrågas våra tjänster allt oftare av utomsocknes kommuner och företag. En positiv utveckling tycker vi, våra lokala ambitioner till trots.
Musik vi gärna lyssnar på

Folkare, rockmusik och det perfekta ölet

Det som mest definierar RMK är ändå vi som jobbar här. Vi brinner för vårt arbete, lusten att göra ett bra jobb och att se vår hembygd växa och utvecklas. Atmosfären på vårt kontor är avslappnad och då det inte pratas jobb kretsar diskussionerna ofta kring familjeliv, musik, film, matlagning och öl.

Vid sidan om jobbet har vi ett mikrobryggeri som går under namnet Folkarebrygd, där vi brygger annorlunda och oftast välsmakande öl i olika stilar.

Vill du veta mer om oss föreslår vi att du hör av dig eller kommer förbi på en fika.

*Namnet Folkare kommer från Folkare härad (alt. Folkarebygd), bestående av de gamla socknarna Avesta, By, Folkärna, Grytnäs, Krylbo och Garpenberg.